OEGSTGEEST – Donderdag 21 september start de verkoop van 28 villa’s van de derde fase van ParkSingel in Oegstgeest aan de Rijn. Van 18.30 tot 20.00 uur kunnen kopers bij de Rabobank in Oegstgeest informatie ontvangen over de woningen.

Proosten op tweede fase
Naast de start van de derde fase wordt ook een feestje gevierd over de tweede fase. In juli is gestart met de eerste bouwwerkzaamheden van de 49 woningen van ParkSingel fase 2. Voor projectontwikkelaar BPD reden om op dinsdag 5 september, samen met de kopers, aannemer Dura Vermeer Bouw Zuid West en andere betrokkenen te proosten op een mooie toekomst.

Over ParkSingel fase 2
ParkSingel fase 2, onderdeel van ParkSingel met totaal 130 woningen, bestaat uit 49 Stadsvilla’s, Herenhuizen en Twee-onder-een-kap-villa’s. Voor het ontwerp van de woningen heeft Zeinstra Veerbeek Architecten zich laten inspireren door de gedetailleerde 19e-eeuwse Oegstgeester architectuur, zoals de oude panden rondom het Wilhelminapark in Oegstgeest.

Oegstgeest aan de Rijn
Het ‘waterstadje’ Oegstgeest aan de Rijn heeft groene lanen, aangelegde plantsoenen, sfeervolle pleinen en veel variatie in bebouwing. De vele singels in het plan, die in open verbinding staan met de Oude Rijn, worden letterlijk overbrugd. In de wijk zijn en komen de nodige voorzieningen. Naast de brede basisschool ‘Het DOK’ is een kinderopvang, muziekschool en een kunstenaarsvereniging. Vanaf 2019 vind je hier – bij de entree van de wijk – ook supermarkt Jumbo en dagwinkels zoals een traiteur, een bakker en een visboer.

Comments

comments

DELEN