De nieuwe Valkenburgse wijk ’t Duyfrak is bijna klaar. Een groot deel van de koop- en huurwoningen is al gebouwd. In totaal komen er zo’n 760 woningen. Vlakbij de Oude Rijn biedt de gemeente momenteel 4 bouwkavels aan het water aan. De kavels zijn rond de 500m2 groot hebben een ligging aan het water.

Wonen tussen water en groen
“Aan de woningen die er al staan is te zien wat de sfeer wordt van ’t Duyfrak: dorps, gemoedelijk, in contact met water en natuur. De wijk biedt een gevarieerd straatbeeld, in elke straat vind je een mix van kleuren, gevels en (natuurlijke) materialen.”

De verschillende woningtypen staan door elkaar heen. De dwarssingels, bruggetjes en beklinkerde straten geven ’t Duyfrak z’n karakter. De wijk is kindvriendelijk, met verschillende speel- en sportmogelijkheden en de prachtige Dorpsweide, waar gezwommen, gewandeld en gepicknickt kan worden. Op de grens van de wijk en de Dorpsweide ligt een brede school met twee soorten basisonderwijs en kinderopvang.

Zelf bouwen zonder zorgen
Naast de kant en klare nieuwbouwwoningen biedt ‘t Duyfrak ook een aantal bouwkavels aan, waarop u zelf uw droomhuis kunt bouwen. Op de kavels kan een vrijstaand huis komen. Zelf een huis bouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn, want het kwaliteitsteam van ‘t Duyfrak begeleidt de uitwerking van het bouwplan kosteloos tot ontwerp. De kavels die momenteel beschikbaar zijn liggen aan het water, dus een bootje aanleggen is ook mogelijk. En met de Oude Rijn om de hoek is een mooie vaarroute zo gevonden.

Meer informatie
Inschrijven voor een kavel kan door voor 27 februari een bod te doen.

Comments

comments

DELEN