Op vrijdag 11 december organiseren de vier besturen van Mannenkoor Eben Haëzer, Katwijks Jong mannenkoor Sjir el Schaddaï, Christelijk gemengd koor Immanuël en familiekoor Ichthus het inmiddels traditionele Vierkorenconcert “Verlangend Verwachten” in de Nieuwe Kerk van Katwijk.

De koren worden deze avond begeleid op het orgel door Andre Hobo, vleugel Arjan Wouters en op trompet Christine van der Aart. Uiteraard zal er veel samenzang zijn zodat het publiek zelf ook ruim aan bod komt.
RTV Katwijk zal tijdens het concert opnames maken zodat in de week van Kerst iedereen nogmaals op TV kan genieten van deze prachtige avond.

Kerstfeest is een feest waarbij we mogen denken aan de geboorte van Jezus, wiens leven in het teken stond van delen. Voedselbank Katwijk brengt deze opdracht iedere week in de praktijk door voedselpakketten aan de minstbedeelden in Katwijk uit te delen. De koren roepen de bezoekers van het concert daarom op om “luxe broodbeleg” mee te nemen naar het concert. Dit kan zijn zoet broodbeleg, vacuüm verpakte kaas of worst, houdbare vacuüm verpakte afbakbroodjes, of een kuipje boter zou willen meenemen. Zo kunnen we met elkaar zorgen dat de 130 gezinnen met kleine kinderen in Katwijk, die ook tijdens de feestdagen afhankelijk zijn van de Voedselbank, hun kinderen brood met feestelijk beleg kunnen voorzetten.

Het Vierkorenconcert begint om 20.00 uur en de Nieuwe kerk is open vanaf 19.30 uur. Toegang is vrij. Er is een collecte voor de Voedselbank. Iedereen is hartelijk welkom!