BRONPolitie

Een 16-jarige jongen raakte in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 mei van dit jaar gewond nadat hij, na een avondje uit in een discotheek in Noordwijk, door een groep mannen op de Oude Zeeweg in elkaar werd geslagen. Op maandag 31 oktober werden vijf verdachten in deze zaak aangehouden.

Rond 02.30 uur die avond ontstond in de discotheek aan De Grent een woordenwisseling tussen een man uit de groep en het latere slachtoffer. De jongen verliet uiteindelijk de discotheek en fietste samen met vrienden richting de Oude Zeeweg toen drie auto’s hen inhaalden en stopten. Zo’n 10 personen versperden de weg. Het slachtoffer werd hard op zijn hoofd geslagen. Toen hij op de grond lag kreeg hij nog een aantal trappen tegen zijn hoofd. Het slachtoffer wist uiteindelijk aan zijn belagers te ontkomen waarna hij in de buurt werd opgevangen. De verdachten gingen er weer in drie auto’s vandoor.

De politie riep getuigen van dit incident op zich te melden. Ook werd er op dinsdag 6 september aandacht aan deze zaak besteed in het regionale opsporingsprogramma Team West. Bij de politie kwamen meerdere tips binnen.

Op maandag 31 oktober werden vijf verdachten in de leeftijd van 19 en 20 jaar aangehouden op verdenking van deze mishandeling. Later werden er in dit onderzoek nog eens 6 verdachten verhoord. Twee 20-jarige mannen uit Leiden zitten op dit moment nog vast. Hun betrokkenheid wordt onderzocht.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.