FOTOPR

KATWIJK –  Deze week is het Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn geopend. In het voormalige pand van de Oranjevereniging, aan de Mgr. Bekkerstraat, hief initiatiefnemer Simone Warmenhoven het glas om de nieuwe bestemming van het gebouw te vieren.

Het gezin Warmenhoven knipte samen met Jan de Winter, voorzitter van de Oranjevereniging, het lint door. Daarna stroomde de ruimte vol met nieuwsgierige familie, vrienden en relaties.

In het centrum zullen diverse zorgverleners samen professionele hulp gaan bieden aan iedereen die te maken heeft met fysieke, psychische of sociale problemen. De kennis en kunde van diverse disciplines kunnen worden ingezet, zoals fysiotherapie, manuele therapie, runningtherapie, haptotherapie, voedingsadvies, een opleiding voor psychomotorische kindercoaching en nog veel meer. Ook zal de ruimte plek gaan bieden aan diverse workshops en cursussen, zoals mindfulness. Op zaterdag 13 mei van 15:00 tot 17:00 organiseert het centrum een open huis, zodat iedereen kennis kan maken met het Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn.

Comments

comments

DELEN