Buurtkamer Zeehos houdt iedere maandag en dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur een inloop in gebouw Labyrinth aan het Zeehosplein.

Iedereen is van harte welkom om met elkaar koffie/thee te drinken, te praten of een spelletje te doen. Vrijwilligers en een medewerker van dagbesteding zorgen voor ondersteuning.

In het nieuwe jaar starten we op dinsdagmiddag met de volgende activiteiten:

3 januari: Nieuwjaarsbakkie met chocolade fondue. Het nieuwe jaar starten we met de gelegenheid om onder het genot van een bakkie koffie elkaar te ontmoeten en nieuwjaar te wensen.

10 januari: Bewegen op muziek. Bewegen is goed voor iedereen. Onder begeleiding van een stagiaire Sport en bewegen gaan we op een ontspannen manier wat aan bewegen doen.

17 januari: Marokkaanse thee. Elk land heeft een andere cultuur. Samira komt ons wat meer vertellen over de tradities en feesten van Marokko.

24 januari: Beautymiddag. Deze middag worden we verwend met een maskertje en is er gelegenheid om onze nagels te lakken.

31 januari: Spelmiddag. We spelen een spel met inhoud, verrassingen, gezelligheid en humor om op een leuke manier met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie
Voor meer informatie bekijk onze facebookpagina Buurtkamer Zeehos of neem contact op met Yvonne Hoek, email: y.hoek@hetraamwerk.nl of telefoon: 071 4063231. Buurtkamer Zeehos is gevestigd in gebouw ‘Labyrinth’,
Zeehosplein 1, 2225 MJ Katwijk.