Het nieuwe schooljaar is gestart en ook de hobby’s hebben hun zomerstop gehad. Maar wat als je geen hobby hebt, of graag wat meer doet in je vrije tijd? Jongerenwerk Welzijnskwartier biedt doordeweeks allerlei gave activiteiten aan binnen en buiten de jongerencentra!

In gemeente Katwijk zijn er verschillende jongerencentra waar de activiteiten in plaatsvinden. Dit zijn de Scum, JVC de Schuit, de Schelp, Stappers, Ijsclub Nooitgedacht en ’t Hok. Daarnaast werkt het jongerenwerk plaats gericht,  waardoor de activiteiten zich ook buiten of op andere locaties bevinden. In de vrije tijd ontmoeten jongeren (vanaf 10 jaar) hun leeftijdsgenoten in een gezellige sfeer. Verder krijgen jongeren de kans ideeën te realiseren en talenten te ontwikkelen. Zo worden de activiteiten voor en door jongeren neergezet, zoals een kookcafé, paintballen, mountainbiken en een dj-cursus. Ten slotte houdt het jongerenwerk zich ook bezig met gezonde voeding en beweging. Want hoeveel suiker zit er nou eigenlijk in één glas cola?

Meer informatie over het jongerenwerk is terug te vinden op onze website: www.welzijnskwartier.nl. Ieder jongerencentrum heeft zijn eigen programma die terug te vinden is op onze facebookpagina: www.facebook.com/wzkjongerenwerk. U kunt ons ook volgen op Instagram onder de naam ‘jongerenwerk_welzijnskwartier’.

 

Comments

comments

DELEN