Het is inmiddels een traditie geworden: in de lente organiseert Lions Club Rijnsburg-Valkenburg een golftoernooi. De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Op dinsdag 23 mei 2017 zal dan ook alweer het twaalfde Lions Golftoernooi, het ‘Rijnsburgs Open’, plaatsvinden. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan Xenia Leiden, het hospice voor jonge mensen.

Er wordt een PAR-3 9-holes baan uitgezet met 2 PAR 4 holes, de deelnemers zullen dit parcours tweemaal lopen. De Lions Club zorgt voor een compleet programma met een golfwedstrijd, koffie en andere drankjes en afsluitend een uitgebreid warm chinees buffet. De eigen bijdrage bedraagt € 65 per persoon, dit is “all inclusive”! Het toernooi start om 13.00 uur met ontvangst in het clubhuis van ijsclub ‘t IJswaerd en wordt rond  18.00 uur afgesloten. Na afloop is er een uitstekende gelegenheid om na te praten in “’t IJs Waerd” onder het genot van een drankje bij een gezellig buffet! Dit is inbegrepen in de prijs. Voor de dames en heren zijn weer 3e, 2e, en 1e prijzen beschikbaar. En als u uw partner wil laten meegenieten van het buffet, dan kan dat. De kosten hiervoor bedragen dan €25,-.

De Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg heeft de organisatie van dit evenement in handen. Veel leden van deze service club zullen aanwezig zijn om alles letterlijk in goede banen te leiden. Dit golftoernooi wordt onder meer ondersteund door Rabobank Leiden-Katwijk en de Raad Makelaars uit Katwijk. Daarnaast is er ook veel belangeloze medewerking van anderen, zo worden voor deze geïmproviseerde golfbaan de terreinen beschikbaar gesteld door Thomas de Mooij, Rijnsburgse Boys, Korfbalvereniging Madjoe en de Rijnsburgse IJsclub. Jan Paauw, lid van de golfcommissie van de Lionsclub, is samen met Rob van der Burg druk bezig met de velden: “het is ieder jaar een hele klus, maar we doen het graag voor het goede doel!

Schrijf nu in! U kunt uzelf en eventuele partner(s) opgeven via Kees Mulder, telefoon : 06-37550255 of via een mailtje aan Kees Mulder (cjmulder@ziggo.nl).

Tussen 13.00 uur en 13.15 kunt U zich aanmelden bij de wedstrijdleiding bij het clubhuis van “’t IJswaerd” op het Sportpark “de Middelmors” aan de Noordwijkerweg in Rijnsburg. De betaling van het toernooi kunt u ter plaatse doen. De prijsuitreiking zal rond 18.00 uur plaatsvinden. We hopen u op het toernooi te kunnen begroeten!

Bijschrift foto:  “de winnaars van 2016”

Comments

comments

DELEN