Het is een drukke periode voor Christelijke Muziekvereniging UNI. Naast de optredens rondom Koningsdag en het begeleiden van de kranslegging tijdens Dodenherdenking, gaan ook de voorbereidingen voor het Voorjaarsconcert op 12 mei a.s. gewoon door.

 UNI Katwijk is altijd op zoek naar uitdaging en bijzondere samenwerkingen voor haar concerten. Voor dit concert is er contact gezocht met één van Katwijks bekendste organisten Arjan Wolfswinkel. Voor de vereniging ook geen onbekende, want er was al eerder een samenwerking op Eerste Kerstdag tijdens het begeleiden van een kerkdienst. De link was dus snel gelegd.

Tijdens deze avond neemt het orkest u o.l.v. Dominic Sierat mee op reis naar o.a. Hongarije met een zigeunerdans, naar Engeland in een militairachtige suite en uiteraard ontbreekt ook Spanje niet met een vurige paso doble. Het Klein Harmonie Orkest opent de avond met een licht programma o.l.v. Zoran Rosendahl.

Kortom een avond vol muzikale afwisseling gericht op alle leeftijden. U bent van harte welkom. Het concert vindt plaats in De Vredeskerk te Katwijk en start om 20.00 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van de vereniging of via secretaris@uni-katwijk.nl. Ook aan de deur zal er kaartverkoop plaatsvinden.

Ga voor meer informatie naar https://www.uni-katwijk.nl/informatie/nieuws/

Comments

comments

DELEN