Op vrijdag 27 mei a.s. organiseert Chr. Muziekvereniging UNI Katwijk haar Voorjaarsconcert in De Vredeskerk te Katwijk. De avond begint om 20.00 uur. Tijdens dit concert staat het Groot Harmonie Orkest centraal en zullen de muzikanten u verrassen met een schitterend concertprogramma, zoals de alom bekende Libertango en Sabre Dance.

De muziekcommissie is er samen met dirigent Dominic Sierat weer in geslaagd een bijzonder programma in elkaar te draaien, waarmee de veelzijdigheid van het Groot Harmonie Orkest voor alle muziekliefhebbers hoorbaar wordt. Denkt u hierbij aan klassiekers zoals de Sabre Dance van Katshaturian en Porgy and Bess van Gershwin.

De klassieke tint die aan dit Voorjaarsconcert is gegeven, staat garant voor een avond met muzikale hoogtepunten. Vanwege de diversiteit aan concertstukken, is deze avond een must voor de liefhebber van klassieke muziek, maar ook de fans van filmmuziek komen ruimschoots aan bod.De avond wordt afgetrapt door het Klein Harmonie Orkest o.l.v. Zoran Rosendahl.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden, via 06-20546119 of secretaris@uni-katwijk.nl.

Comments

comments

DELEN