Voorjaarsvakantie in zwembad Aquamar

Van maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari 2016 vieren we Voorjaarsvakantie in zwembad Aquamar.

In deze periode worden er in zwembad Aquamar verschillende spetterende activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Het zwembad is tijdens de vakantie dagelijks vanaf 12.00 uur geopend voor recreatief zwemmen. Het activiteitenprogramma is als volgt:

Maandag 22 februari – Peddelbootjes

Vaar vanmiddag over het water in de kleurrijke peddelbootjes, kleine waterfietsjes die je zelf bestuurt. De bootjes zijn ook geschikt voor jongere kinderen en professioneel toezicht is aanwezig. De bootjes zijn te gebruiken vanaf 13.00 uur in het sportbad.

Dinsdag 23 februari – Aquabubbles

Over het water lopen? Dat kan in de Aquabubbles: luchtdichte ballen waarin je je kunt voortbewegen over het water. Wie blijft het langst overeind? De activiteit start om 13.00 uur in het sportbad.

Woensdag 24 februari – Zwembingo

Speel vanmiddag mee met zwembingo en maak kans op prijs! Alleen vanmiddag: combinatiekaartje geldig voor entree, een patatje mèt en limonade voor slechts €5,50. De bingo start om 13.00 uur in het recreatiebad.

Donderdag 25 februari – Wild Water Run

Vanmiddag organiseert Come4Sports een spetterende Wild Water Run op onze megastormbaan. Wie passeert alle hindernissen en bereikt er het snelste de overkant? De Wild Water Run start om 13.00 uur in het sportbad.

Vrijdag 26 februari – Botenrace

Stel een team samen en race met je team je bootje zo snel mogelijk naar de overkant van het bad. Het team met de beste tijd maakt kans op een prijs! De botenrace start om 13.00 uur in het sportbad. Vanaf 18.00 uur: Jungle Funk Pool Party met DJ Stan Frijns.