Op de een na laatste dag dat de Strandbibliotheek in Katwijk deze zomer open is, maken we er weer een echt feestje van met 2 voorstellingen van ‘Hoera, we gaan naar zee!’ door Poppentheater Madelief. Iedereen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar kan op vrijdag 19 augustus om 11.00 uur of om 13.00 uur aanschuiven in het zand voor deze gezellige voorstelling met veel leuke liedjes.

Hoera, we gaan naar zee!
Madelief heeft gedroomd van de zee en nu wil ze dolgraag naar de zee toe. Maar ja… hoe kom je daar? Ze vraagt het aan mijnheer Uil. Mijnheer Uil is heel slim. Hij heeft wel honderd boeken gelezen. Zou mijnheer Uil haar kunnen helpen? Een gezellige voorstelling met veel leuke liedjes… én met een knipoog naar prentenboek van het jaar 2015 ‘Boer Boris gaat naar zee’.

Poppentheater Madelief speelt leuke, interactieve poppenkastvoorstellingen op locatie, met veel muziek. Het theater reist door heel Nederland met hun mooie poppen en poppenkasten. Op vrijdag 19 augustus landen ze bij de Strandbieb in Katwijk voor 2 gratis voorstellingen.

Gratis, schuif maar gezellig aan
De voorstelling ‘Hoera, we gaan naar zee!’ wordt op vrijdag 19 augustus 2 keer gespeeld bij de Strandbibliotheek: om 11.00 uur en om 13.00 uur. Kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar zijn van harte welkom. De toegang is gratis.
De Strandbibliotheek is te vinden op het strand ter hoogte van de Oude Kerk, links naast strandpaviljoen ‘Het Strand’.

Comments

comments

DELEN