Voorverkoop Quick Boys – FC Rijnvogels

Op zaterdag 7 november om 14.30 uur staat op sportpark Nieuw Zuid de enige dorpsderby van het seizoen 2015-2016 in de Hoofdklasse B op het programma. Quick Boys en de kersverse periodekampioen FC Rijnvogels strijden dan tegen elkaar.
Een duel tussen de huidige koploper en de nummer 3 op de ranglijst in de Hoofdklasse B en daarmee een wedstrijd die naar verwachting op grote publieke belangstelling mag rekenen. Voorkom grote wachtrijen aan de kassa tijdens de wedstrijddag en koop uw toegangsbewijs hetzij via online ticketing op de Quick Boys-website (www.quickboys.nl) hetzij tijdens de voorverkoop op de derbyavond op donderdagavond tussen 19:30 uur en 22:00 uur in het clubhuis op Nieuw Zuid. Voor deze wedstrijd worden de reguliere toegangsprijzen worden gehanteerd.

Naar verwachting zullen veel toeschouwers de wedstrijd Quick Boys – FC Rijnvogels bezoeken. Kom, indien mogelijk, op de fiets naar sportpark Nieuw Zuid. Maak hierbij maximaal gebruik van de fietsenstalling. Op parkeerterrein Zuid wordt ook een ruimte afgebakend worden voor het stallen van fietsen. Ingang Zuid zal komende zaterdag geopend zijn zodat vanaf parkeerterrein Zuid via de achteringang toegang kan worden verkregen tot het sportpark. In tegenstelling als te doen gebruikelijk is het aanvangstijdstip van de wedstrijd 14:30 uur.

Voorafgaande de wedstrijd zal het Roparun Team aanwezig zijn om te collecteren voor het goede doel voor zorg en ondersteuning van mensen met kanker. In een paar woorden heeft de slogan van de stichting Roparun een bewogen boodschap in zich: “trachten leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De collectanten rekenen op uw gulle bijdrage.