We zoeken met spoed vrijwilligers (vanaf 18 jaar) die één keer per maand gedurende vier uur op zon- en feestdagen het Valkenburgs Pontje willen bedienen. We werken in ochtend- en middagploegen van vier uur (09.00 – 13.00 en 13.00 – 17.00 uur).

Je krijgt vooraf een gedegen instructie om de pont als een goede veervrouw of veerman te kunnen bedienen. Daarnaast komt het vrijwilligersteam regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Jan Bakker, voorzitter, telefoonnummer: 071–4075460 of stuur een email naar: janp.bakker@ziggo.nl Je kunt natuurlijk ook op een zondag een keer langskomen om te kijken of dit werk wat voor je is. Het ponthuis ligt in het verlengde van de Broekweg in Valkenburg. Je kunt het niet missen.

Het kan toch niet zo zijn dat op een stralende zon- of feestdag de fietsers en voetgangers niet kunnen genieten van zo’n heerlijke overtocht van Rijnsburg naar Valkenburg en v.v. Doe de klassieker van drs. P, de veerpont, eer aan en laat deze ook op die dagen oversteken. Graag tot ziens!

Comments

comments

DELEN