Woensdag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Dit jaar zal er in Katwijk ook wat extra aandacht zijn voor de senioren onder ons. Want, bent u 63 jaar of ouder? Hebt u meer vrije tijd dan voorheen? Wilt u niet alleen op de kleinkinderen passen maar ook andere talenten blijven inzetten? Het vrijwilligerswerk heeft u veel te bieden.

Om u te informeren over de verschillende mogelijkheden in het vrijwilligerswerk wordt de bijeenkomst ‘Zilveren kracht is goud waard’ georganiseerd. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom in Zalencomplex Tripodia in Katwijk.

Wat kunt u verwachten? U kunt de verenigingenmarkt bezoeken, luisteren naar interviews, speed-daten met enthousiaste vrijwilligers, ervaringen uitwisselen en genieten van het duo  “Aerdrijk”.  Op de verenigingenmarkt kunt u kennismaken met meer dan 20 verschillende organisaties die onze gemeente actief zijn. Er zijn ook nog verrassende prijzen te winnen met uw toegangsvoucher! De ochtend wordt rond 12. 30 uur afgesloten met een lekker bakje snert!

Komt u ook? In de avond worden ook weer de gemeentelijke vrijwilligersprijzen uitgereikt. Een datum om vrij te houden dus, woensdag 7 december!

Aanmelden voor de bijeenkomst is nodig en kan tot uiterlijk 30 november a.s. bij: Welzijnskwartier VIP, Callaoweg 1 in Katwijk. Telefoon: 071 – 40 33323. Emailadres: vip@welzijnskwartier.nl  Zorg dat u er snel bij bent want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Comments

comments

DELEN