KATWIJK – Na de zomervakantie gaat Welzijnskwartier voor de derde de klussenworkshop organiseren, dit keer voor de vrouwen uit Rijnsburg.

Het klusproject is een initiatief van de bewonersgroep Molenwijk en wordt ondersteund door het Welzijnskwartier. In vijf bijeenkomsten wordt door vrijwilligers en lokale bedrijven op een begrijpelijke manier verschillende technieken besproken, van o.a. schilderen, behangen, band plakken, een lamp ophangen, het boren van gaatjes in verschillende wanden etc., na afloop wordt een werkstuk gemaakt.

De workshop wordt uitgevoerd in het voormalig PMT-gebouw, Tulpstraat 15A,
2223 HN Katwijk aan de Rijn, op maandagmiddag van 13.30-15.30 uur uitsluitend voor vrouwen. De data van uitvoering zijn; 4 -11 – 18 – 25 september en 2 oktober 2017.
De kosten voor dit hele project zijn 10,00 euro dat is incl. koffie of thee en het werkstuk dat op de laatste bijeenkomst gemaakt wordt.

Dit project wordt over het hele jaar uitgevoerd voor alle “wijken” in Katwijk breed, dit zijn Katwijk aan de Rijn, Valkenburg, Rijnsburg, Katwijk Noord en Katwijk aan zee; op locatie PMT gebouw in Katwijk aan de Rijn.

Voor meer informatie; riapaap telefoonnummer; 071-4030669 en anita laterveer telefoonnummer; 06-23300843. Voor aanmelding aglaterveer@ziggo.nl of riapaap@welzijnskwartier.nl

 

Comments

comments

DELEN