Afgelopen zaterdag reikte topscheidsrechter Kevin Blom het ARAG Fair Play certificaat uit aan VV Katwijk.

Voorafgaand aan de uitreiking presenteerde de scheidsrechtercommissie wat de fair play certificering precies inhoudt. Vervolgens werd er onder leiding van Kevin Blom een spelregelquiz gespeeld met de aanwezige toeschouwers. Arie Plug, lid van de scheidsrechterscommissie, wist de meeste vragen goed te beantwoorden. Hij won een scheidsrechtershirt.

Ondertekening

Na de quiz was het tijd voor de ondertekening en uitreiking van het certificaat. Kevin Blom (namens de KNVB) de heer Franken (namens ARAG) en Jos Heijne (namens VV Katwijk) zetten hun handtekening onder het certificaat. Na de uitreiking werd er gezamenlijk een jeugdwedstrijd bekeken die werd gefloten door het jongste scheidsrechter talent van De Krom.

Veel eisen
Om in aanmerking te komen voor een ARAG Fair Play certificering moet het arbitragebeleid van een voetbalvereniging aan veel eisen voldoen. De scheidsrechterscommissie van VV Katwijk heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om deze eisen te realiseren. De beloning, in de vorm van het certificaat, is nu dus een feit.

Comments

comments

DELEN