VVD-kamerlid Leendert de Lange stapt op zaterdag 18 februari op zijn racefiets om een tocht te maken door de regio, op bezoek bij activiteiten en initiatieven van buurtbewoners. En ja, hij fietst misschien ook wel ook door Katwijk.

De VVD vindt het mooi dat buurtbewoners samenwerken om een kinderboerderij op te knappen of bijvoorbeeld dat vrijwilligers ouderen vervoeren naar activiteiten. Voor veel mensen is dit heel normaal, maar het maakt uw straat, buurt of dorp wel heel leuk en speciaal om in te wonen.

Fietsend kamerlid
Op zaterdag 18 februari is er de kans om uw initiatief onder de aandacht van de Tweede Kamer te brengen. Op die dag maakt het regionaal VVD Kamerlid Leendert de Lange een fietstocht langs Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout en Noordwijk.

Meld je initiatief aan
Het is mogelijk om uw initiatief aan te melden via www.facbook.com/leendertdelangevvd. Graag met een korte toelichting en foto waarom Leendert juist bij uw initiatief van de fiets moet stappen. De ‘Leendert Luistert fietstocht’ zal op zaterdag 18 februari om 10.00 uur starten in Voorschoten en tegen de avond eindigen in Noordwijk.

Acht initiatieven
“Voor mij is het echt genieten om op mijn wielrenfiets door de mooie streek te rijden. Ik kijk er dan ook bijzonder naar uit om op één dag met de fiets lang acht top-initiatieven te rijden die ons gebied zo leuk maakt om in te wonen, werken en te leven. De indrukken en verhalen gebruik ik in mijn werkzaamheden om op te komen voor de belangen van deze streek”, aldus Leendert de Lange.

Foto: PR VVD