KATWIJK – De herfstvakantie ligt alweer even achter ons en zo lijkt het toeristisch seizoen 2017 toch echt ten einde. Tijd voor VVV Katwijk | Katwijk Marketing om terug te blikken. Ook gelden per 1 november aangepaste openingstijden.

Ondanks dat 2017 niet de beste weersomstandigheden bracht, bleef het in het VVV-kantoor onverminderd druk. Ook afgelopen jaar werden weer honderden toeristen en bezoekers de weg gewezen naar de vele bezienswaardigheden van Katwijk. Maar ook de Katwijkers zelf weten het VVV nog steeds goed te vinden, bijvoorbeeld voor de aankoop voor VVV-bonnen of wanneer zij hun zomerhuis te huur willen aanbieden.

Introductie boekingsmodule
In maart introduceerde Katwijk Marketing een boekingsmodule op de website vvvkatwijk.nl. Hiermee werd het potentiële bezoekers gemakkelijker gemaakt om een beschikbare locatie te vinden én te boeken. In de aanloop naar de introductie organiseerde Katwijk Marketing meerdere bijeenkomsten, onder andere om de aanbieders te helpen om hun locatie zo goed mogelijk te presenteren.

Ook nieuw in 2017
Het afgelopen jaar ontwikkelde Katwijk Marketing een printversie van de al jaren populaire online-brochure waarin het overnachtingsaanbod van Katwijk wordt gepresenteerd. De eerste oplage, van 500 stuks, was al vóór het einde van het seizoen helemaal uitgegeven. Voor de 2018-versie wordt daarom een grotere oplage besteld.

Ook nam VVV Katwijk | Katwijk Marketing in 2017 voor het eerst, samen met collega’s uit Leiden, deel aan de 50Plusbeurs. De belangstelling voor Katwijk was groot, de op de beurs aanwezige vertegenwoordigers voerden vele leuke gesprekken over Katwijk en brachten de kustplaats natuurlijk enthousiast onder de aandacht. Voor een eventueel toekomstige beursdeelname zal gekeken worden naar een actiematige invulling van onze aanwezigheid, om zo bijvoorbeeld e-mailadressen te verzamelen.

Aangepaste openingstijden vanaf 1 november
Vanaf 1 november is het kantoor aan de Wilhelminastraat 9 alleen op woensdag- en vrijdagmiddag en op zaterdagochtend open. Katwijk Marketing verzorgt daarbuiten de toeristische informatievoorziening. Zij is hiervoor op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (071) 303 07 07. Daarnaast is de organisatie per e-mail (info@vvvkatwijk.nl) te bereiken en worden natuurlijk ook de websites vvvkatwijk.nl en ditiskatwijk.nl ingezet om toeristisch, bezoekers en bewoners 24 uur per dag, 7 dagen per week te informeren. Vanaf maart 2018 hoopt het VVV weer op volle sterkte terug te keren.

Comments

comments

DELEN