FOTOPR

KATWIJK – Sinds 1 april is het VVV-kantoor weer van maandag tot en met zaterdag geopend.  Het komende seizoen staan Marian Krijgsman en haar team weer klaar voor toeristen, bezoekers en bewoners.

“Katwijk wordt steeds populairder en een VVV is gewoon nodig,” zegt Marian Krijgsman. “Katwijk groeit nog steeds, dat blijkt uit alles: de bezoekerscijfers, de bezettingsgraad van de parkeergarage en de volle agenda’s van de overnachtingsadressen. Het VVV is voor velen van hen het eerste waar zij aan denken als ze informatie zoeken. Niet alleen vóór hun bezoek – wanneer ze de website raadplegen, maar ook als ze hier al zijn. In dat laatste geval zijn ze bij ons van harte welkom!”

In 2017 lijkt het erop dat het team uitgebreid kan worden met twee vrijwilligers, waardoor er nog meer tijd en aandacht gegeven kan worden aan individuele bezoekers.

Betrokkenheid Katwijk Marketing
Veel mensen weten niet dat Katwijk Marketing achter de schermen een belangrijke rol speelt bij de informatievoorziening aan toeristen. Zij zorgt ervoor dat bezoekers en aanbieders elkaar zo goed mogelijk weten te vinden. Zij beantwoordt bijvoorbeeld alle inkomende e-mails, beheert de vvv-website, verzorgt de financiële administratie en onderhoud contacten met de verhuurders.
“Vooral dat laatste kost in de maanden voorafgaand aan het toeristisch seizoen jaarlijks veel tijd”, legt Annemarie Guijt uit. “Bestaande verhuurders geven wijzigingen door en nieuwe verhuurders melden zich aan. Dit jaar kwam daar ook de realisatie van de boekingsmodule van Booking.com op de website bij. Maar inmiddels zijn de werkzaamheden grotendeels afgerond en zijn ook wij klaar voor de zomer. Wij werken er hard aan om ervoor te zorgen dat 2017 voor onze verhuurders én natuurlijk onze bezoekers weer een prachtig jaar wordt!”

Ruimere openingstijden
Sinds 1 april is het kantoor aan de Wilhelminastraat weer 6 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kunnen gasten van 10.00 tot 17.00 uur binnenlopen, op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Behalve toeristen, kunnen ook bezoekers en bewoners terecht voor brochures, kaarten, tips over uitstapjes en andere informatie. Ook worden er VVV Cadeaubonnen verkocht.

VVV Katwijk is gevestigd bij ‘Hotel Steeds aan Zee’ aan de Koningin Wilhelminastraat 9, 2225 AZ in Katwijk aan Zee. Het kantoor is te bereiken via telefoonnummer (071) 407 54 44 of per e-mail via info@vvvkatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN