Op de N441 bij Wassenaar vinden deze week weekend- en nachtafsluitingen plaats. Het gaat om het weggedeelte van de N441 vanaf de rotonde Katwijkseweg/Wassenaarseslag tot de kruising N441/N206 (Voorschoterweg).

De provincie Zuid-Holland voert in die periode groot onderhoud uit aan het asfalt en de belijning. Hulpdiensten kunnen gebruik blijven maken van de weg. Het overige verkeer wordt omgeleid via borden. De lijndiensten van het openbaar vervoer rijden andere routes.

De nachtafsluitingen vinden plaats in de nachten van maandag 5 oktober tot vrijdagochtend 9 oktober, tussen 21.00 uur en 05.00 uur. De N441 is dan in beide richtingen afgesloten vanaf de rotonde Katwijkseweg/ Kokshornlaan tot de rotonde Katwijkseweg/ Wassenaarseslag.

De weekendafsluiting vindt plaats van vrijdag 16 oktober 21.00 uur tot maandag 19 oktober 05.00 uur. De N441 is dan in beide richtingen vanaf de kruising N441/N206 tot de kruising N441/1e Mientlaan afgesloten.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van het asfalt, lantaarnpalen, bushaltes en hectometer- en snelheidsbebording. Daarnaast verwijdert de provincie zes pechhavens bij Katwijk en Wassenaar. Ook vindt er onderhoud plaats aan de Wassenaerbrug en legt de provincie een faunapassage onder de brug aan.