Wil je werken aan een betere conditie, maar kun je niet altijd goed meekomen met leeftijdsgenoten bij een sportclub? Dan heeft Boks- en Kickboksvereniging Kamakura Katwijk de oplossing! Samen met weerbaarheidstrainer Edwin de Jong van EdwinZorgt is Kamakura een nieuw programma gestart voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar die soms wat extra aandacht en begeleiding nodig hebben. De groep bestaat dan ook uit maximaal 12 personen en de training is op woensdagmiddag 15:30 uur.

 Het programma dat EdwinZorgt en Kamakura Katwijk hebben ontwikkeld is een weerbaarheidstraining van 8 boks- en kickbokslessen in de gymzaal van de Duinroosschool. De lessen zijn laagdrempelig en zullen iedere keer een ander thema hebben op het gebied van zelvertrouwen, weerbaarheid en conditie. Met de training zul je ook leren hoe je situaties anders kunt bedaderen, anders over dingen na kunt denken en met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen aan kunt gaan.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan zodat een ieder de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Ook zijn er twee kijklessen waar de ouders of verzorgers van de kinderen mogen komen kijken hoe het gaat met de weerbaarheidstraining van hun kind. Dus als je hier zelf oren naar hebt of u denkt dat dit iets is voor uw kind, neem dan contact op met Edwin de Jong voor meer informatie over de weerbaarheidstraining op edwinzorgt@ziggo.nl. Edwin de Jong is freelance jeugd- en zorgwerker en is werkzaam bij diverse instellingen en organisaties.

Edwin zal tijdens de weerbaarheidstraining worden bijgestaan door trainers van Kamakura Katwijk die al jaren boks- en kickbokslessen geven aan jeugd en volwassenen. Ook zullen bokshandschoenen en overige bescherming beschikbaar zijn. Voor meer informatie kun je kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

Bijschrift foto: Vlnr: Kickbokstrainer Wim van Rijn van Kamakura Katwijk en weerbaarheidstrainer Edwin de Jong van EdwinZorgt.

Comments

comments

DELEN