RIJNSBURG – Vanaf donderdag 31 augustus 07.00 tot dinsdag 5 september 17.00 uur wordt de Noordwijkerwegbrug, vanaf de Brouwerstaat naar de N449, afgesloten voor al het verkeer. De brug is aan een onderhoudsbeurt toe.

Bovendeks zullen alle materialen verwijderd worden en er wordt een nieuwe waterdichte laag op het beton aangebracht. Hierna worden het asfalt en de bestratingsmaterialen weer teruggebracht. De waterdichte laag heeft een uithardingstijd van 72 uur waardoor er in het weekend niet gewerkt wordt. De brug zal wel dicht blijven.

Na de bovendekse werkzaamheden zal er aan de onderkant van de brug betonherstel worden uitgevoerd en wrijfgordingen vervangen worden. Er zal 1 doorvaart per keer afgesloten zijn voor scheepvaart waardoor er weinig hinder zal zijn.

Omleiding
Voor het gemotoriseerde verkeer wordt er vanaf de rotonde Rijnsburgweg-Oegstgeesterweg een omleiding ingesteld via de Sandtlaan, N206 en de N449. Vanaf de andere zijde wordt er een omleiding aangegeven vanaf de afrit op de Provinciale weg N206 via de Sandtlaan. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Waardbrug fietsbrug. Deze omleiding zal langer duren, omdat het aanbrengen van fiets- en voetpaden als laatste gedaan wordt.

Bereikbaarheid bedrijven, voetbalvereniging en jachthaven
Tuincentrum De Mooij, bedrijventerrein de Claver, voetbalvereniging Rijnsburgse Boys en Jachthaven Marina zijn bereikbaar via de omleiding over de provinciale weg N449.

Comments

comments

DELEN