Vanaf januari 2018 kan iedere inwoner van gemeente Katwijk gebruik maken van het hulp- en ontmoetingspunt van WeHelpen in de Zwanenburg. WeHelpen is een online burenbank voor Katwijkers om elkaar vrijwillig een handje te helpen. Mocht je het lastig vinden om met WeHelpen te werken?  Kom dan op maandagochtend tussen 10-12 uur langs voor hulp. Ook is het op maandagochtenden mogelijk om af te spreken met gebruikers van WeHelpen om elkaar voor het eerst te ontmoeten.

WeHelpen.nl/gemeentekatwijk is een website om vrijwillige klusjes aan te bieden of te vragen. Weet je niet hoe je een account aan moet maken of hoe je een hulpvraag moet plaatsen? Kom dan op maandagochtend naar het hulppunt van WeHelpen in de Zwanenburg. Heb je iemand gevonden die voor jou een klusje wilt doen of voor wie jij een klusje wilt doen, maar wil je elkaar eerst ontmoeten? Dan kun je onder genot van een kopje koffie met elkaar kennis maken bij het ontmoetingspunt in de Zwanenburg. Het ontmoetingspunt is elke maandag geopend tussen 10-12uur. Voor een ontmoetingspunt bij jou in de buurt, kun je op de website wehelpen.nl/gemeentekatwijk kijken.

Hoe werkt WeHelpen.nl/gemeentekatwijk
Wil jij iemand helpen met het uitlaten van de hond of het ophangen van een schilderijtje, neem dan een kijkje op de website. Door het aanmaken van een gratis account kunt u deelnemen. Daarna kun je direct jouw hulpvraag plaatsen of aangeven dat u iemand wilt helpen. Je kunt op de website zelf aangeven wie en waarmee je iemand wilt helpen. Ben je niet zo handig met de computer? Vraag dan iemand uit jouw omgeving om je op weg te helpen of kom op maandagochtend naar het hulppunt in de Zwanenburg. Wil je iets anders weten over WeHelpen? Dan kun je contact opnemen met het Welzijnskwartier via 071 – 403 33 23 of mail naar gemeentekatwijk@wehelpen.nl

Comments

comments

DELEN