Ontdek de voordelen van ontmoetingsplek WeHelpen in hoofdbibliotheek Katwijk

Wist u dat er een online burenbank is voor alle inwoners in Katwijk om elkaar een handje te helpen? Op de online burenbank kan iedereen hulp vragen of aanbieden aan buurtgenoten. Vanaf dinsdag 26 september kunnen deze vrijwilligere hulpaanbieders en hulpvragers elkaar ontmoeten op het ontmoetingspunt in de hoofdbibliotheek Katwijk. Iedereen is van harte welkom om tijdens de opening om 14:30 uur een kopje koffie mee te drinken. Het ontmoetingspunt bevindt zich op de begane grond van de bibliotheek en is toegankelijk tijdens de openingsuren van de bieb.

WeHelpen.nl/gemeentekatwijk is bedoeld om inwoners van gemeente Katwijk met elkaar te verbinden voor hulpvraag en hulpaanbod. Wilt u iemand helpen met het uitlaten van de hond of het ophangen van een schilderijtje, neem dan een kijkje op de website. Willen jullie vooraf samen een kop koffie drinken en elkaar ontmoeten, dan kunt u met elkaar kennis maken bij het ontmoetingspunt in bibliotheek Katwijk te herkennen aan het oranje ‘ontmoetingsbord’.

Hoe werkt WeHelpen.nl/gemeentekatwijk Heeft u vragen over WeHelpen? Dan kunt u contact opnemen met het Welzijnskwartier via 071 – 403 33 23 of mail naar gemeentekatwijk@wehelpen.nl

Comments

comments

DELEN