Alweer een jaar geleden startte AV Rijnsoever samen met Welzijnskwartier een wandelgroep op vrijdagmorgen van 10.00-11.00 uur specifiek voor 55+-ers.

Gezellig iedere week de wijk in, het strand op en bij wat natter weer gaat Wilma, de wandeltrainer allerlei oefeningen doen in de kantine, maar wandelen blijft het belangrijkste. Inmiddels is de groep uitgegroeid naar gemiddeld 10 wandelaars. De kantine is het ontmoetingspunt, de atletiekbaan lekker groot om te starten met de warming-up en af te sluiten met een cooling down. Een flinke wandeling maken is hoofdzaak en is ook het leukste.

Lekker buiten, actief zijn en een stok achter de deur, dat is wat ons beweegt om iedere week te komen. Welzijnskwartier ondersteunt initiatieven bij de sportvereniging en is bereid om mee te denken op welke manier de sportvereniging meer seniorvriendelijk kan worden. Voor de wandelactiviteit kunt u zich melden op vrijdagmorgen om mee te wandelen onder leiding van Wilma Ouwehand. Wilt u meer informatie over andere sportmogelijkheden bij de sportverenigingen, of wilt u als sportvereniging meer seniorvriendelijke activiteiten opzetten, neem dan contact op met Welzijnskwartier. U kunt bellen 071-4033323 of mailen saskiakos-ter@welzijnskwartier.nl.

Comments

comments

DELEN