Het Welzijnskwartier biedt bewoners van de Molenwijk de gelegenheid om kennis te maken met nieuwe huurders voormalig Protestants Militair Tehuis (PMT).

Wellicht heeft u er iets van meegekregen uit de krant of heeft u al wat reuring bij het voormalig Protestants Militair Tehuis (PMT) gezien.
Wij kunnen ons voorstellen dat u voorbij bent gereden en zich heeft afgevraagd, wat gebeurt daar allemaal? Een man met een baard, een oudere meneer, diverse jongeren met capuchons/petjes op en een komen en gaan van busjes! Wij kunnen u verzekeren dat het allemaal in orde is.

Wij zijn van het Welzijnskwartier, een welzijnsorganisatie ontstaan op 1 januari 2014 uit een fusie tussen Stichting Welzijn Ouderen (SWOK), Factor Welzijn en het Steunpunt Medelanders (SSM). Op 1 januari hebben wij intrek genomen in het PMT-gebouw en we willen graag kennismaken met u en andere bewoners uit de wijk. Op dinsdagavond 9 februari, 19:30 uur, Locatie PMT-gebouw bent u van harte welkom om kennis te komen maken onder het genot van een bakje koffie of thee.