Op woensdag 17 mei wordt er een Straat4You georganiseerd bij het speelveld van de  Boekhorststraat. Van 13.30 tot 16.30 zijn alle buurtbewoners, jong en oud, van harte welkom om een kijkje te nemen of mee te doen aan de activiteiten. Welzijnskwartier organiseert elk jaar rond de zomermaanden straatspeeldagen in de vijf dorpskernen van Katwijk. Een groot activiteiten spektakel voor kinderen, jongeren en andere buurtbewoners.

 Wat kan je zoal doen tijdens deze middag…..Er is een voetbaltoernooi, er wordt een workshop jongleren gegeven en natuurlijk is er graffiti spuiten op grote panelen. Daarnaast zijn er een dans demonstraties en muziek. Voor de jongste kinderen is er een speciale knutselhoek, waar je iets leuks kunt maken. Je kunt je haar laten invlechten met kraaltjes en veertjes. Ook kan je je laten informeren bij de politiekraam over allerlei zaken waar de politie zich mee bezig houdt. Kortom, je hoeft je deze middag niet te vervelen en alle activiteiten zijn gratis.

 Aan gezond en lekker eten en drinken wordt natuurlijk ook gedacht. Zo kunnen er smooties en broodjes gezond worden gemaakt in een speciaal hiervoor ingerichte tent.

Voor ouders en andere buurtbewoners is er een koffiecorner met een gezellig terras, waar men thee en koffie kan krijgen en even kan bijkomen van alle drukte.

Wil je helpen als vrijwilliger tijdens de activiteiten, heel graag!! We kunnen altijd hulp gebruiken bij het opbouwen, tijdens de uitvoering van de activiteiten en bij het afbreken en opruimen. Interesse stuur dan een mailtje naar margrietrous@welzijnskwartier.nl of kom even langs in buurtcentrum de Schelp aan Suurmondstraat en meld je aan.

Meer informatie over Street4You of wat het welzijnskwartier nog meer te bieden heeft, is te vinden op www.welzijnskwartier.nl.

 

Comments

comments

DELEN