Welzijnskwartier sport met jongeren Andreas college Rijnmond

Jongeren van Stappers in de leeftijd van 11 tot 16 kunnen wekelijks sportief bezig zijn met voetballen, trefballen en andere sporten in de gymzaal van het Andreas College Rijnmond.

Al enig tijd werkt het jongerenwerk samen met de basis -en middelbare scholen van Katwijk. In deze samenwerking versterken zij elkaar door middel van voorlichting, zorg en beweging. “Wij zijn blij, dat wij vanaf nu in de vrije tijd van de jeugd in de gymzaal terecht kunnen.”

“Lekker een uurtje voetballen of spelen is gezond voor iedereen en dus zeker voor de jeugd die na school nog even lekker willen knallen met vriendjes en vriendinnen. Aan het einde van elke activiteit staat er een heerlijk stukje fruit klaar, om zo de jongeren kennis te laten maken met gezonde voeding in het van kader jongeren op gezond gewicht (JOGG). Vind je het leuk om na schooltijd lekker bezig te zijn kom dan naar de Stappers op dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur.”

Het jongerenwerk stimuleert verschillende sporten en beweging onder jongeren. Wil je hiervan op de hoogte blijven of meedoen? Check dan regelmatig www.welzijnskwartier.nl of de jongeren website www.kattuk.nl