Om vrijwilligers te waarderen voor hun inzet organiseert VIP Katwijk in opdracht van gemeente Katwijk op vrijdag 11 december het VIP Café met de uitreiking van de Katwijkse Vrijwilligersprijzen. Tot en met 1 oktober 2015 heeft iedereen de mogelijkheid om kandidaten voor te dragen voor de Katwijkse Vrijwilligersprijzen.

Kent u vrijwilligers en/of vrijwilligersorganisaties die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden, dan nodigt het Vrijwilligers Informatie Punt u van harte uit om deze kandidaten voor te dragen voor één van de Vrijwilligersprijzen.

U kunt hiervoor de speciale formulieren invullen via www.vipkatwijk.nl of www.welzijnskwartier.nl
Het formulier is ook op te vragen via info@vipkatwijk.nl / telefoon : 071 – 760 03 10.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en geef een toelichting waarom u vindt dat deze persoon of organisatie deze prijs verdient. Een uitgebreide en onderbouwde voordracht is van belang, omdat dit het uitgangspunt is voor het bepalen van de genomineerden. Het vrijwilligerswerk moet uitgevoerd worden in de gemeente Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg

Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en kiest uiteindelijk de vrijwilligers en vrijwilligersorganisatie van het jaar.