KATWIJK – Vele vrijwilligers maken in Katwijk het verschil voor een ander. Wie nomineer jij dit jaar voor Vele vrijwilligers maken in Katwijk het verschil voor een ander. Wie nomineer jij dit jaar voor de vrijwilligersprijzen?

Donderdag 7 december worden de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt. Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt nodigt iedereen uit om personen, groepen, organisaties of projecten voor te dragen die het verdienen om extra gewaardeerd te worden voor hun inzet.

Het maakt niet uit hoe lang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week. Belangrijk is wat het vrijwilligerswerk betekent voor Katwijk. De vrijwilligersprijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Katwijkse samenleving doen.

Er zijn 3 categorieën waarin prijzen worden uitgereikt:

1. Aanmoedigingsprijs (jongeren t/m 18 jaar)
2. Inspiratieprijs – individueel   leeftijd 19 tot 35 jaar   leeftijd 35 tot 65 jaar   leeftijd 65 plus
3. inspiratieprijs – groep (vrijwilligersorganisatie, project, buurtinitiatief)

Ken jij vrijwilligers of vrijwilligersgroepen die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Meld hen dan aan en wacht niet te lang. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 oktober 2017.

Het voordrachtformulier is downloaden op www.welzijnskwartier.nl en aan te vragen via mail: vip@welzijnskwartier.nl of telefonisch: 071-4033323.

Comments

comments

DELEN