KATWIJK – Op 10, 11 en 12 juli organiseert Welzijnskwartier het culturele festival ‘De Verbeelding op reis’ in en rond Buurtcentrum de Schelp aan de Suurmondstraat in de Hoornes.

Tijdens dit festival worden verschillende culturele workshops en andere activiteiten aangeboden voor kinderen, jongeren en buurtbewoners. Doel is om alle bewoners een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met kunst en cultuur in de vorm van workshops, theater, muziek en dans.

Zomerse muziek, exotische kleding, Latijns-Amerikaanse dans en muziek, tropische cocktails, een parade door de wijk en ter afsluiting tapas eten in de Schelp. Dat gaat in Katwijk Noord gebeuren tijdens de Verbeelding op reis! Drie dagen van 13.00 tot 16.00 uur knutselen, schilderen, eigen carnavalskleding maken en een dans voorstellingen oefenen.

Kinderen, jongeren en buurtbewoners gaan onder leiding van lokale kunstenaars en vrijwilligers aan de slag met decors en kleding maken, het leren van een dans en een eigen alcohol vrije cocktail maken. Daarnaast zijn er verschillende workshops zoals djembé, salsa, schminken. De laatste dag, woensdagavond van 19.00 tot 22.30 uur is de afsluiting van dit zomerse feest met een parade door de wijk, optredens en gezamenlijk tapas eten bij buurtcentrum de Schelp.

Comments

comments

DELEN