Op 10 november brengt het college van burgemeester en wethouders een werkbezoek aan Katwijk aan Zee. Bewoners zijn om 19.30 uur welkom in het gemeentehuis om met leden van het college in gesprek te gaan over de leefbaarheid van hun wijk.

Al weer een aantal jaren geleden heeft het college aangegeven bij een wijkbezoek graag rechtstreeks in gesprek te willen met de bewoners. Daarvoor wordt op de avond van het wijkbezoek een inloopbijeenkomst gehouden. Wijkbewoners die wel eens met collegeleden in gesprek willen over hun leefomgeving zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

’s Middags organiseert de wijkraad een rondrit langs verschillende locaties waarover zij graag met de collegeleden in gesprek willen. Ter plekke wordt besproken in hoeverre de huidige situatie bevalt. Behalve het college en de wijkraad zijn bij een wijkbezoek de wijkregisseur, de wijkagent en de wijkbeheerder aanwezig. Dit keer wordt in elk geval stil gestaan bij Zwembad Aquamar, de Visserijschool, de Zwaaikom, de begraafplaats aan de Parklaan en het De Ridderbos.

Foto: Aad Nieuwland