Alle honderd kaarten binnen half uur verkocht.

Op donderdagochtend 2 februari startte de kaartverkoop voor de door Ladies’ Circle Aan Zee georganiseerde ‘Wingo’: een wijnproeverij en bingo. Binnen de kortste keren was er geen kaart meer te krijgen voor het evenement op 9 maart.  

Uit vele reacties die de Ladies’ Circle binnen enkele dagen na het plaatsen van het evenement op Facebook kreeg, bleek al dat de combinatie van wijnproeverij en bingo populair was. De snelle verkoop van alle kaarten kwam toch onverwacht. “We zijn zeer verrast. We hadden wel gedacht dat we alle toegangsbewijzen zouden kunnen verkopen, maar dat we zó snel alles kwijt zouden zijn, hadden we nooit verwacht!” licht een van de organisatoren toe.

Dit jaar vindt de Wingo plaats bij het nieuwe strandpaviljoen van Surf en Beach. Vele lokale sponsors hebben wijn, hapjes en prijzen beschikbaar gesteld. De opbrengst van het evenement is bestemd voor een project van World Servants Rijnburg. De Ladies’ Circle vindt het jammer dat zij mensen heeft moeten teleurstellen. De club onderzoekt of het mogelijk is om een extra kaarten te verkopen voor 9 maart, of om eventueel een tweede Wingo te organiseren.

Comments

comments

DELEN