Fotografieliefhebbers opgelet! Of je de zonsondergang nu met je mobiel of met een professionele camera vastlegt, er valt altijd iets bij te leren. Met de fotografieworkshop bij de Strandbieb op woensdag 13 juli van 19.30 tot 22.00 uur ligt er een unieke kans om de zonsondergang te leren fotograferen. Twee ervaren natuurfotografen, Menno van Duijn en Joost Bouwmeester, nemen zowel beginners als gevorderden graag bij de hand om zowel in theorie als in praktijk een goede stap vooruit te zetten. En waar kun je dat dan beter doen dan aan het strand in Katwijk?

Theorie en praktijk
De workshop begint met een lezing/presentatie in de Strandbibliotheek waarbij wordt ingegaan op de techniek van een goed gecomposeerde foto, maar het is ook gewoon genieten van prachtige beelden. Daarna volgt het praktijkgedeelte en gaan de deelnemers het strand op met beide ervaren fotografen. Er is genoeg tijd en aandacht voor alle deelnemers en hun vragen. Om een indruk te krijgen van het werk van Menno van Duijn, zie www.mennovanduijn.com en van Joost Bouwmeester, zie www.noordwijknatuur.nl

Meedoen?
De ‘Fotografeer de zonsondergang-workshop’ op 13 juli om 19.30 uur bij de Strandbieb is zowel voor beginners als voor gevorderden bedoeld en voor elk type camera, van mobieltje tot luxe spiegelreflex. Er kunnen zich 30 belangstellenden aanmelden. Deelname: € 5,- per persoon. Kaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en via www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze, betaal met iDeal en print je toegangskaarten.
Let op: niet vergeten om je camera of mobiel mee te nemen.
Graag tot ziens bij de Strandbibliotheek, gevestigd op het strand ter hoogte van de Oude kerk, links naast strandpaviljoen ‘Het Strand’.

Comments

comments

DELEN