Vanaf maandagavond 26 september organiseert The Art Squad Katwijk (T.A.S.K.) in samenwerking met jongerencentrum Scum een hiphopworkshop voor jongeren van 12-17 jaar.

De workshop wordt gegeven door de lokale, veelbelovende, hiphopartiest Spek, hij wordt sinds de zomer van 2015 omarmd door het  label Bankpioniers van Kraantje Pappie. Spek is onder meer bekend van zijn Youtube-hits ‘Eerlijk’, ‘Voor Een Cent’ en ‘Dichtbij’. Hij is zijn carrière zelf ook ooit begonnen via een workshop van TASK een geeft nu anderen de kans dezelfde weg te volgen.

Eigen hiphoptrack

De workshop bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt afgesloten met een optreden voor publiek. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er uitgebreid ingezoomd op de basistechnieken van het rappen, het schrijven van teksten en het gebruik van beats. De deelnemers leren hun eigen rap schrijven, zoeken hier beats bij en aan het eind van de workshop hebben ze hun eigen hiphoptrack gemaakt. Daarnaast wordt in de workshop  toegewerkt naar een optreden in Scum begin november als voorprogramma van een landelijk bekende surprise-act.

Inschrijven
De workshop vindt plaats op elke maandagavond van 26 september tot en met 31 oktober van 19.00-20.00 uur in jongerencentrum Scum aan de Noordduinseweg in Katwijk. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan snel aan door het sturen van een mailtje met je naam, 06-nummer en leeftijd naar cultuur@welzijnskwartier.nl t.a.v. Arno van den Berg. Ook voor vragen of meer info kan je hier terecht. Wil je eerst kijken of het wat is?
Kom dan op 26 september om 19.00 uur langs bij Scum voor de eerste inloopsessie. Kan je daarna altijd nog inschrijven.

Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten en workshops van TASK is te vinden op het eigen gedeelte van TASK op de jongerenwebsite Kattuk.nl; www.artsquad.nl. 

Comments

comments

DELEN