Knutselworkshops voor kinderen zijn erg populair bij de Strandbieb. Op het laatste moment is het gelukt nog een extra workshop toe te voegen aan het programma: Sfeerlichtjes maken met mesheften. Op dinsdag 16 augustus van 11.00 tot 12.30 uur geven Coby van Houdt en Heleen Plug van het Natuurcentrum Katwijk bij de bieb aan het strand een onwijs leuke knutselworkshop voor kinderen vanaf 8 jaar, met als titel: ‘Sfeerlichtjes maken met mesheften’.

In deze creatieve workshop aan het strand gaan de deelnemende kinderen aan de gang om een glazen potje op te pimpen met schelpen, mesheften en jute touw. Waxinelichtje erin en je hebt een gezellig sfeerlichtje. Je hoeft zelf niets mee te brengen, maar als je je eigen schelpen wilt gebruiken, dan kan dat ook. Iedereen gaat na afloop met iets moois naar huis.

Meedoen?
De workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar en er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen. Zorg dus dat je op tijd bent! Deelname: € 1,50 en dat kun je contant betalen bij de aanvang van de workshop bij de Strandbibliotheek.

De Strandbibliotheek is gevestigd op het strand ter hoogte van de Oude Kerk, links naast strandpaviljoen ‘Het Strand’. Graag tot bij de workshop ‘Sfeerlichtjes maken’.

Comments

comments

DELEN