Na een succesvolle eerste workshop streetfishing in juni voor de jeugd kon het natuurlijk niet uitblijven dat er een vervolg op dit evenement zou gaan komen voor volwassenen. Hengelsport en dagbesteding Ons Stekkie timmert lekker aan de weg wat het G-vissen en het streetfishing betreft.

Zaterdag 27 augustus zal deze gratis leerzame workshop voor volwassen gehouden worden in de zwaaikom te Katwijk. Locatie is de haven 7 te Katwijk. De organisatie is daar dan te gast bij lunchroom Ons Haeventje, een binnenkort te openen derde dagbestedingslocatie van Stichting Jan Exploitatie Maatschappelijke Doelen.

Bij Ons Haeventje worden de beginselen van het streetfishing gedemonstreerd waarna de deelnemers met voor deze avond ter beschikking gestelde hengels het daadwerkelijk in het nabij gelegen water mogen gaan uit proberen. Voor drinken en een versnapering wordt door de bemanning van Ons Haeventje gezorgd. Deelnemers zowel mannen als vrouwen vanaf 16 jaar en ouder kunnen zich aanmelden bij Ons Stekkie aan de Drieplassenweg 9 of mailen naar stichting.jan@outlook.com. De avond start om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Alleen aangemelde deelnemers kunnen deze workshop bijwonen. Wees er snel bij want vol is vol.

Comments

comments

DELEN