Altijd een topper om aan mee te doen bij de Strandbieb: een workshop van Hippe Stippe. Op dinsdag 12 juli van 11.00 tot 12.30 uur geeft Petra van de Katwijkse webwinkel Hippe Stippe (www.hippestippe.nl: hippe lifestyle voor kids) weer een onwijs leuke knutselworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar, met als titel: ‘Wikkelarmbanden maken’.

In deze creatieve workshop aan het strand gaan de deelnemende kinderen aan de gang om een eigen zomerse wikkelarmband te maken. Het wordt een mooi en hip exemplaar op waxkoord met allerlei kralen, schelpjes, bedels, kwastjes en veertjes. De Strandbibliotheek is gevestigd op het strand ter hoogte van de Oude Kerk, links naast strandpaviljoen ‘Het Strand’.

Kaartverkoop
De workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en er kunnen maximaal 20 deelnemers geplaatst worden. Meld je dus snel aan! Deelname aan deze creatieve bijeenkomst: € 5,- per persoon. Kaarten zijn te verkrijgen in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en via www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze, betaal met i-Deal en print je toegangskaarten.
Graag tot ziens bij de Strandbieb in Katwijk!

Comments

comments

DELEN