Workshops voor de sportvereniging

Welzijnskwartier organiseert eind begin november een workshop Tips en Trucs voor begeleiders van de voetbalvereniging (en). Goede trainers en begeleiders zorgen voor afwisseling en genoeg uitdaging voor elke sporter.
Je bent liefhebber van de sport en traint een team om plezier en prestatie te combineren. Om meer inzicht te krijgen in het begeleiden van kinderen, meer variatie in je trainingen te krijgen reiken onze sportmedewerkers tips en trucs aan in een praktische workshop. Tijdens deze workshop gaan we in op begeleidende taken; hoe zorg je ervoor dat elk kind positieve aandacht krijgt? Hoe laat ik de organisatie van de training soepel verlopen, zodat de kinderen niet te veel stil staan en actief blijven? En daarnaast als sporter en trainer willen we de kinderen techniek en spelinzicht bijbrengen, zodat ze beter en met plezier gaan en blijven voetballen.

De workshop staat gepland voor maandag 2 november 2015 om 18:45 bij Rijnsburgse Boys.

Wilt u meedoen en/of heeft interesse dan kunt u zich inschrijven via mail
sport@welzijnskwartier.nl of via de site www.welzijnskwartier.nl . Voor meer informatie kunt u bellen naar Welzijnskwartier en vragen naar Saskia Koster of Jeffrey Drost. De kosten voor de workshops bedraagt 5 euro.