Verkiezingsposter van de KKG

Nieuwe politieke partij KKG wil oppervlakte Katwijk vertienvoudigen

Bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen gaat de nieuwe politieke partij KKG (Katwijk Kan Groter, Lijst 1A) waarschijnlijk hoge ogen gooien. De partij wil Katwijk drastisch uitbreiden, desnoods ten koste van omliggende gemeenten. De KKG wordt vanaf zaterdag 17 februari geïntroduceerd op RTV Katwijk.

Als het aan lijsttrekker Ronald T. ligt, pakt de KKG veel stemmen af van al die andere partijen die volgens hem ‘maar een beetje aanmodderen en er met de spreekwoordelijke pet naar gooien’. T. wil Katwijk groot maken. Wat heet! Katwijk Kan Groter betekent letterlijk een uitbreiding tot ver in zee en tot Amsterdam en Rotterdam aan toe. Katwijk moet de halve Randstad gaan beslaan, vinden de partijleden. Want om anno 2018 te overleven kan Katwijk niet anders dan groter worden. Véél groter. Twaalf miljoen euro voor een bibliotheek annex muziekschool noemt T. een lachertje. “Dat moet minstens 112 miljoen worden, als het niet meer is”, zegt hij. En het zwembad moet zo mega worden dat er niets anders meer te zien zal zijn aan de Piet Heinlaan.

Zendtijd
T. en zijn spindoctor Onno Z. zullen binnenkort op RTV Katwijk hun megalomane plannen ontvouwen en uit de doeken doen. Dat gebeurt in het programma Katwijk Centrael, het enige programma dat zendtijd ter beschikking wilde stellen.

Dan komen ook hun wilde ideeën aan de orde, zoals het naar Katwijk halen van bijzondere bouwwerken. Zo willen de heren de Eiffeltoren uit Parijs hebben en als het mogelijk is ook het Vaticaan. Voor het gemak moet Katwijk over een jaar of tien ook de Olympische Spelen binnen kunnen halen.

“Men zal eens zien wat we allemaal voor elkaar krijgen”, zegt de energieke lijsttrekker desgevraagd. “Daarvoor ben ik bijvoorbeeld te rade gegaan bij sympathieke jongens als Trump, Erdogan, Poetin en Kim Jung Un, die me met raad en daad hebben bijgestaan. Zij hebben stuk voor stuk grootse dingen gedaan in hun land. Ik ben van plan dat ook in Katwijk te gaan doen. Vanaf nu is het Katwijk Eerst!”

Prutsers
T. laakt de huidige Katwijk politiek. “Je kan het niet eens politiek noemen, al die lui”, zegt hij. “Een stelletje prutsers zijn het daar aan de Zeeweg. Als wij in Katwijk aan de macht komen, zullen we dat zooitje ongeregeld eerst maar eens opruimen. Daar kan de kiezer van op aan!”

De belangrijkste plannen van de KKG zijn verder: een groot verkeersplein maken van de Westerbaan, het gemeentehuis ombouwen tot een gebouw á la het Capitool en de Soeftitempel vervangen door een replica van de Taj Mahal. “En dat is slechts een greep uit onze plannen”, aldus T., die overigens een ver familielid is van de veelbesproken Amerikaanse president.

In de uitzending op RTV Katwijk laat de KKG waartoe de partij allemaal in staat is.

Katwijk Centrael met ‘Katwijk Kan Groter’ vanaf zaterdag 17 februari op RTV Katwijk.

Streamer: ‘Vanaf nu is het Katwijk Eerst’

 

Fototbijschrift: Lijsttrekker Ronald Tromp (rechts) en spindoctor Onno Zell verwachten een succesvolle campagne

 

Comments

comments

DELEN