KATWIJK- Nog maar twee weken te gaan en het einde van het Zomers Palet komt weer in zicht. Afgelopen week gingen veel ouderen weer op stap om mee te doen met diverse activiteiten.

Heerlijke hapjes
Men bereidde heerlijke hapjes om daarna gezellig met elkaar op te eten. De 30 oudere koks assisteerden bij het snijden, kneden, rollen van de hapjes, bedacht en voorbereid door onze enthousiaste buitenlandse medelanders. Deeg maken, mini loempia’s maken, salades, kaasbolletjes en nog veel meer was het gerecht voor dinsdagavond. De dames vertelden wat op het menu stond. Daarna heerlijk alle hapjes met elkaar opeten.

Sloepentocht
Ook de mooiste dag van afgelopen week scheen de zon en was het goed vertoeven in de sloep. Varen langs Rijnsburg, Oegstgeest en aanmeren in Leiden. Thomas en Kees brachten de groep veilig over het water en door de grachten in Leiden. Onderweg genieten van alle verhalen en van de heerlijke hapjes en drankjes.

Programma komende weken:
Dinsdag 8 augustus vanaf 14.00 bent u welkom in de tent van het Noordzee festival op het strand.
Woensdag 9 augustus 15.00-17.00 Jeu de Boules in het Westerpark in Rijnsburg
Dinsdag 15 augustus 10-00-12.00 eet en beweegspelen in Buurtcentrum Wiek
Woensdag 16 augustus 15.00-17.00 de afsluiting in de Wilbert met een spetterende show van de Sweet Memories.

U kunt zich nog steeds aanmelden voor diverse activiteiten. Weet u het programma niet meer, dan kunt u bellen naar Welzijnskwartier (071-4033323) n kunt u zich opgeven. Voor het programma kunt u ook op de site kijken bij www.welzijnskwartier.nl/nieuws/. Heeft u zich al opgegeven, dan bent u automatisch ingeschreven en krijgt u geen bericht meer.

Comments

comments

DELEN