Vraagt u zich weleens af of uw woning goed is beveiligd tegen woninginbraak? Kom dan naar de voorlichtingsavond ‘hoe voorkom ik een inbraak?’ op donderdag 27 oktober in het gebouw van Wijkvereniging Molenwijk.

U krijgt tijdens deze avond tips hoe u criminelen buiten de deur kunt houden. De gemeente Katwijk organiseert deze avond in samenwerking met de politie en Stichting Dunavie.

Ervaringen van een ex-inbreker

‘De deur op slot’ en ‘de ramen dicht’ zijn vanzelfsprekende zaken waar u ongetwijfeld goed op let. Maar wat kunt u nog meer doen? Op deze avond krijgt u tips om het risico op een inbraak te verkleinen. Naast de politie spreekt ook een ex-inbreker over zijn ervaringen en na afloop is er een informatiemarkt.

Extra toezicht tijdens bijeenkomst
Alle inwoners van de gemeente zijn van welkom op de voorlichtingsavond. De inwoners van de Molenwijk zijn persoonlijk uitgenodigd. Er zijn al voorlichtingsavonden geweest in Rijnsburg, Katwijk aan den Rijn en Valkenburg. Tijdens deze avond zorgt de politie voor extra toezicht in de Molenwijk.

Programma
19.15 uur Inloop (koffie/thee)
19.30 uur Start en welkomstwoord door wethouder Krijn van der Spijk
19.35 uur De politie licht toe: Verdachte situatie of inbraak? Bel 112, daar vang je boeven mee!
20.15 uur De praktijk: ex-inbreker Evert Jansen vertelt!
21.30 uur Informatiemarkt

Aanmelden
Aanmelden kan tot 25 oktober via oov@katwijk.nl of via 071-4065387. Komt u naar de voorlichtingsavond? Vergeet niet in huis een lichtje aan te laten.

En u weet…
Verdachte situatie of inbraak? Bel 112!

Comments

comments

DELEN