Bent u 63 jaar of ouder? Hebt u meer vrije tijd dan voorheen? Wilt u niet achter de geraniums gaan zitten maar uw talenten en kennis blijven gebruiken? Dan heeft Welzijnskwartier goed nieuws voor u.

Op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt de bijeenkomst ‘Zilveren kracht is goud waard’.

Ervaring en talent
Ten onrechte denken mensen wel eens dat zij op latere leeftijd niet meer meetellen. Onzin natuurlijk. Ouderen/senioren hebben juist veel ervaring en talent. Kwaliteiten die enorm gewild zijn in het vrijwilligerswerk. En laat het vrijwilligerswerk in de gemeente Katwijk best nog wat versterking kunnen gebruiken. Om u te informeren over de verschillende mogelijkheden in het vrijwilligerswerk wordt daarom de bijeenkomst ‘Zilveren kracht is goud waard’ georganiseerd. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom in Zalencomplex Tripodia.

Een datum om vrij te houden
Wat kunt u verwachten? U kunt struinen langs de verenigingenmarkt, luisteren naar interviews, speeddaten met enthousiaste vrijwilligers, ervaringen uitwisselen en genieten van muziekduo Aerdrijk. Er zijn ook nog verrassende prijzen te winnen met uw toegangsvoucher. De ochtend wordt rond 12. 30 uur afgesloten met een lekker bakje snert. ’s Avonds worden de gemeentelijke vrijwilligersprijzen weer uitgereikt. Een datum om vrij te houden dus, woensdag 7 december.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan tot uiterlijk 30 november bij Welzijnskwartier VIP in Huize Callao. Telefoon: 071 – 40 33323. Emailadres: vip@welzijnskwartier.nl. Zorg dat u er snel bij bent want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!