Op zaterdag 17 september vindt tussen 10 en 14 uur een Zomerfeest plaats in wijkcentrum De Coligny. Bezoekers kunnen gebruik maken van een breed aanbod van activiteiten voor jong & oud. Met dit evenement wil de organisatie de mogelijkheden voor ontmoeting en ontspanning in het pand onder de aandacht brengen van bewoners uit omringende wijken.

Het programma van het Zomerfeest bestaat onder meer uit gratis workshops mozaïek, schilderen en het Turkse hartige hapje börek maken, jongerenactiviteiten in tienercentrum Stappers, bingo, schminken, linedance, presentaties van een mannenkoor en een vrouwenkoor, Turkse thee en baklava, rommelmarkten en een springkussen voor kleine kinderen. Bezoekers die meedoen met de verschillende activiteiten kunnen ook deelnemen aan de afsluitende loterij.

Verschillende organisaties
De organisatie bestaat uit wijkvereniging Koestal-Overduin-Zanderij, stichting Seniorenbelangen Kat-Rijn, de Turkse vereniging Katwijk, tienercentrum Stappers, Welzijnskwartier, KOK Kinderopvang en Stichting Peuterkring. Zij zijn de organisaties die gebruik maken van de verschillende ruimtes in het pand en daar het hele jaar door hun activiteiten of diensten voor hun leden, cliënten, kinderen of bezoekers organiseren.

Dè locatie voor ontmoeting
Veel bewoners weten de weg naar wijkcentrum De Coligny al te vinden. Om anderen ook informeel kennis te kunnen laten maken met het pand, heeft de organisatie van het Zomerfeest gekozen voor een feestelijk evenement. De Coligny is bij uitstek dè locatie voor ontmoeting, culturele, sportieve, maatschappelijke en sociale activiteiten voor bewoners uit de wijk. Bewoners van alle leeftijden kunnen gebruik maken van activiteiten in de verschillende ruimtes.

Meer informatie
Meer informatie over het Zomerfeest Coligny is te verkrijgen via Arnout de Bakker via e-mail arnoutdebakker@welzijnskwartier.nl en telefoonnummer 06 – 122 15 177. Het evenement is mede mogelijk gemaakt door de wijkraad Katwijk aan den Rijn, website: www.wijkraadkatwijkaandenrijn.nl. Het adres van het Zomerfeest is wijkcentrum De Coligny, Louise de Colignylaan 7, 2224 VT Katwijk.

programmazomerfeest

Comments

comments

DELEN