KATWIJK – Een zaal vol met deelnemers en bewoners van Topaz zorgde voor een fleurige opening van het 12e Zomers Palet. Een zomers programma speciaal bedoeld voor ouderen, die zomers ook dit jaar zich niet hoeven te vervelen.

Het bloemenpalet samen met het openingslied van Aad van Duijn en een volle zaal met bewoners en deelnemers zorgde voor een mooie opening van het 12e zomerse programma specifiek voor ouderen tijdens de zomerperiode. Ook deze vakantie hoeft u zich niet te vervelen en kunt u wekelijks deelnemen aan diverse activiteiten verspreid over heel Katwijk. Het komische cabaretduo van het IVI-theater nam de bezoekers mee op de zolder om volop op te ruimen en alle twijfels toch weer opnieuw te bewaren.

De komende week organiseert Welzijnskwartier samen met de algemene Bond voor Ouderen in Katwijk ABOK dinsdag 18 juli een Scootmobieltocht en/of een fietstocht. De verzamelplaats is om 10.00 uur bij de Zwanenburg. En woensdagmiddag 19 juli van 14.30-16.30 verwennen de deelnemers van de Binders de ouderen met een heerlijk High Tea. U moet zich voor alle activiteiten opgeven bij Welzijnskwartier.

Inschrijven
U kunt zich nog steeds aanmelden voor diverse activiteiten. Weet u het programma niet meer, dan kunt u bellen naar Welzijnskwartier (071-4033323) en vragen naar een programmaboekje of op de site kijken bij www.welzijnskwartier.nl/nieuws/.

Heeft u zich al opgegeven, dan bent u automatisch ingeschreven en krijgt u geen bericht meer.

Comments

comments

DELEN