Zomers Palet is in volle gang en voorlopig komt er nog geen einde aan.

Deze week staat dinsdag 2 augustus de muziekquiz van Aad van Duijn in de Coligny op het programma. Woensdag 3 augustus kunt u met een Blom langs Blommers, waarbij u creatief aan de gang gaat met bloemen in het Katwijks museum.

Volgende week
Woensdag 10 augustus treedt de cabaretgroep op in ’t Trefpunt in Valkenburg, een voorstelling met een en al humor. Dinsdag 16 augustus is er een speciale dansvoorstelling door onze eigen ouderen in ’t Dorpshuis met verder een gezellig programma met allerlei leuke verrassings- activiteiten. Woensdag 17 augustus is alweer de laatste activiteit in de Zwanenburg, waarin we terugkijken op de afgelopen weken met foto’s.

Terugblik
Afgelopen week speelden bewoners en senioren in de Vlietstede bingo en gingen ze scootmobielrijden op de Goerie. Zomers weer zorgde voor heel wat discussies op het terras van de Vlietstede over de spelregels van Rijnsburgs, Katwijks of Valkenburgs bingo. Op de ijsbaan werd geoefend met achteruit parkeren en samen naast of achter elkaar een rondje rijden. De Katwijkse scootmobielrijders zijn veel behendiger dan u misschien denkt! Een leerzame gezellig ochtend, die werd afgesloten met een echt Katwijks Boetbrood in ’t Wantveld.

Inschrijven
U kunt zich nog steeds inschrijven voor de activiteiten van de komende weken. Alle activiteiten vinden in de ochtend plaats en starten om 10.00 uur. Het inschrijfformulier kunt u ophalen of op de site www.welzijnskwartier.nl vinden, invullen en afgeven of opsturen naar Welzijnskwartier, Huize Callao Callaoweg 1 te Katwijk.