KATWIJK – Zin in een leuke zomer, zorg dan dat u vanaf 22 mei het programmaboekje in bezit krijgt en geef u op bij Welzijnskwartier.

Welzijnskwartier organiseert in de zomer voor de 12e keer ‘Het Zomers Palet’ speciaal voor ouderen. In de kernen Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg kunt u gedurende 6 weken tijdens de schoolvakantie deelnemen aan verschillende activiteiten. Maria van der Plas en Saskia Koster hebben samenwerking gezocht met veel plaatselijke organisaties om een mooi programma samen te stellen. Samen met de Rijnsburgse feestweek en het Noordzee Zomerfestival is een gezamenlijke gezellige activiteit ontstaan. DSV Westerhaghe, Topaz Overduijn en de Wilbert doen mee door mee te werken en de catering te verzorgen tijdens de openingsactiviteit en theatervoorstelling. De Binders verzorgen de High Tea en eindelijk is de langverwachte sloepentocht weer terug in het programma. U kunt op dinsdag en woensdag afwisselend in de ochtend- en middaguren meedoen aan deze activiteiten.

Het programmaboekje krijgt al een gezicht. Vanaf 22 mei gaan wij de boekjes naar u opsturen, mits u zich telefonisch (071-4033323 of via mail, frontoffice@welzijnskwartier.nl doorgeeft dat u graag een programmaboekje wilt ontvangen.

U kunt ook een programmaboekje en inschrijfformulier ophalen vanaf 22 mei bij Welzijnskwartier, Huize Callao Callaoweg 1 te Katwijk.

Comments

comments

DELEN