FOTOPiet van Kampen (genomen tijdens een eerdere editie van de trainersshow)

Na een hele lange voetbalpauze rolt de bal weer in de Tweede Divisie. Katwijk en Rijnsburgse Boys voeren na twee speelronden de ranglijst aan en Quick Boys herstelde zich goed van de nederlaag tegen Kozakken Boys. Vrijdagavond vanaf 19:00u wordt in een speciale radio-uitzending van RTV Katwijk Sport uitgebreid vooruitgekeken op het nieuwe seizoen.

Het sponsorhome van Rijnsburgse Boys is komende vrijdagavond een verzamelplaats van voetbaltrainers uit de Tweede Divisie. Sportpark Middelmors vorm het decor van een inmiddels jaarlijkse traditie in het amateurvoetbal: de grote trainersshow van RTV Katwijk. Van ASWH tot Spakenburg en van AFC tot Scheveningen. Acht hoofdtrainers – inclusief de hoofdrolspelers uit onze eigen gemeente – meten de temperatuur in de huidige Tweede Divisie. Een must voor voetballiefhebbers, supporters en andere belangstellenden die de Tweede Divisie op de voet volgen.

Dit zijn de gasten die aan tafel schuiven bij presentator Jaap Kloos: 19:00u-20:00u John Blok (Scheveningen), Henk Wisman (Rijnsburgse Boys), Rogier Veenstra (ASWH) en Eric Meijers (Spakenburg)

20:00u-21:00u Anthony Correia (Katwijk), Ulrich Landvreugd (AFC), Edwin Grünholz (Quick Boys) en Berry Smit (IJsselmeervogels)

Komende vrijdagavond rolt de bal in menig huiskamer. Je kunt meeluisteren via FM106.8, de livestream via de webradio.of live meekijken via de Facebook pagina van RTV Katwijk. Wil je het mediaspektakel live meemaken, dan ben je ook van harte welkom in het sponsorhome van Rijnsburgse Boys. Uiteraard met inachtneming van de geldende coronaregels.

In de RTV Katwijk Sport TV-show (maandag 21:30u) zie je een samenvatting met de hoogtepunten van deze speciale radioshow.

Comments

comments

DELEN