Zaterdag is het eindelijk zover! De jeugdleden van Sportiff Grasshoppers die zich hebben opgegeven samen met hun niet-basketballende vriendje/vriendinnetje, gaan een gewéldige clinic beleven van Henk Pieterse.

Na een oproep van Henk die de basketbalclubs letterlijk een HART ONDER DE RIEM wil steken, omdat veel verenigingen het moeilijk hebben na zovele restricties voor de binnensporten de afgelopen 1,5 jaar. Binnensporten hebben het gewoon helaas hard te verduren en we hopen iedereen weer enthousiast te maken voor het allerleukste spelletje ter wereld! We zijn als Grasshoppers heel blij Henk te mogen verwelkomen in sporthal Cleijn Duin zaterdag 3 juli a.s. vanaf 10.00 uur.

Binnen de basketbalwereld heeft hij z’n sporen wel verdiend en dient er nauwelijks verdere introductie, maar voor diegene onder ons die hem nog niet kennen een kleine introductie. Henk is met zijn 2 meter 11 een imposante verschijning en een zeer gerenommeerd topsporter, oud Nederlandsteam basketballer, college basketball en gespeeld bij diverse topclubs en vele kampioenschappen behaald. Hij heeft het zelfs tot try-out van de NBA geschopt, dat kunnen maar weinig Nederlanders zeggen!

Na zijn loopbaan als basketballer heeft hij een geweldig concept opgezet waarover u meer informatie kunt vinden op zijn website www.pestmijmaar.nl . Het in beweging zetten van deelnemers, om hiermee een fundament te creëren voor respect, emancipatie en sportiviteit. Dat is waar zijn workshops en programma’s voor staan. Samenwerking is voor hierin een pré. Dit is wat Henk de maatschappij terug wil geven en dit zijn tevens ook aspecten waar wij als Grasshoppers voor staan!

Zijn clinics zijn altijd een feestje waarvan je veel zult opsteken in zowel basketballend als in maatschappelijk opzicht. We hopen natuurlijk dat alle niet basketballende vriendjes ook ‘aangestoken’ worden met het betere basketbalvirus, maar dat kunnen wij met een gerust hart aan Henk overlaten!

Naast dat het zaterdag al een cadeau op zichzelf is, gaat er ook nog 1 van de kinderen met een geweldig cadeau naar huis. Er wint 1 deelnemer een geweldig Pioneer Headset met bluetooth, hoe gaaf is dat!

We hopen jullie dan ook allemaal in het nieuwe seizoen te verwelkomen bij Sportiff Grasshoppers. Mocht je ook een keer willen komen kijken of je basketbal leuk vindt en 3x gratis trainen, neem dan contact op met: info@grasshoppers.nl

Comments

comments

DELEN